Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Hieronder vind je de algemene voorwaarden van LANA Sjaals gevestigd te Tilburg.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met LANA Sjaals. Door het bestellen van een artikel via de webwinkel of via e-mail geef je aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. LANA Sjaals behoud zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy
LANA Sjaals website en webshop
Definities:
Gebruiksvoorwaarden: deze gebruiksvoorwaarden
Gebruiker: degene die gebruik maakt van de LANA website en webshop
LANA: Tilburg
Webshop: de LANA webshop zoals deze op de website www.lanasjaals.nl wordt aangeboden
Website: www.lanasjaals.nl

Door gebruik te maken van de webshop van LANA Sjaals, ontvang ik je persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van LANA Sjaals. Je gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en uitvoeren van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. LANA Sjaals verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy in het geding komt. Jouw gegevens kunnen altijd op verzoek worden gewijzigd of verwijderd. Hiervoor kun je contact met mij opnemen via info@lanasjaals.nl.

Copyright
Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Klachten
Heb je klachten of ben je ontevreden, dan kun je altijd contact met mij opnemen door een email te sturen naar
info@lanasjaals.nl. Graag hoor ik je verhaal en zal ik wanneer nodig mijn best doen het probleem op te lossen.

Bestelling en overeenkomst
Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie van de website. Vul deze volledig en naar waarheid in. Alle
aankopen bij LANA Sjaals vallen onder de wet ‘Koop op afstand’. Dit betekent dat je jouw aankoop binnen veertien
dagen zonder opgaaf van reden mag terugsturen. Na deze veertien dagen is de koop onherroepelijk gesloten. LANA Sjaals behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door LANA Sjaals gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. LANA Sjaals is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de website. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. LANA Sjaals is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site. Je kunt je bestelling betalen via bankoverschrijving naar IBAN bankrekeningnummer NL67ABNA0481293566 t.n.v. MCM
Gramser-Schoenmakers. Vooruitbetaling is noodzakelijk. Dit dient te geschieden binnen zeven dagen na ontvangst van de bestelbevestiging of direct bij het plaatsen van de bestelling. Wanneer de betaling na zeven dagen niet door LANA Sjaals ontvangen is, ontvang je eenmalig per e-mail een betalingsherinnering. Vervolgens heb je drie dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na tien dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering
Wanneer je jouw bestelling wilt annuleren, meld dit dan per email aan info@lanasjaals.nl. Bij annulering van een artikel op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een volledig betaalde bestelling wordt Euro 0,50 transactiekosten in rekening gebracht.

Verzending en Levering
De verzendkosten bedragen in totaal Euro 5,00 per pakketje, maar omdat ik het superleuk vind dat je een LANA Sjaal of
accessoire koopt, deel ik zelf ook mee in de verzendkosten. In totaal betaal je daarom slechts Euro 2,50 per pakketje.

Alle sjaals en accessoires van LANA Sjaals verpak en verzend ik persoonlijk en handmatig. Dit wil ik met de best
mogelijk zorg doen. Ik streef ernaar jouw bestelde sjaal of accessoire binnen één werkdagen te verzenden. Je ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Hierna wordt je bestelling als
brievenbuspakketje via PostNL verzonden. In de regel doet PostNL hier één dag over, maar het kan wel eens gebeuren dat het twee dagen duurt. Maximaal moet je dus rekenen op een levertermijn van drie werkdagen.

Makkelijk retourneren
Alle aankopen bij LANA Sjaals vallen onder de wet ‘Koop op afstand’. Dit betekent dat je jouw aankoop binnen veertien
dagen zonder opgaaf van reden mag terugsturen. Na veertien dagen is de koop onherroepelijk gesloten. Wanneer je een deel van je bestelling terugstuurt, dan vervalt de koop en stort ik het aankoopbedrag, zonder de verzendkosten,
binnen maximaal 14 dagen terug op je rekening. Stuur je de volledige bestelling retour dan ontvang je het totaalbedrag terug. De kosten en verzendrisico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.
Let op: SALE artikelen retourneren is niet mogelijk.

Bij het retourneren is het van belang dat:

- je de betreffende artikelen binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling terugstuurt;
- het betreffende artikel onbeschadigd, ongewassen en ongedragen is;
- de originele labels nog aan het artikel zitten;
- voor een retourzending betaal je de standaard verzendkosten.

Hoe kan ik retourneren?
Producten kun je retourneren naar onderstaand adres. Voeg daar de orderbevestiging of aankoopbon aan toe en zodra ik jouw retour binnen heb, stort ik zo snel mogelijk het bedrag terug op je rekening.

Het retouradres is:


LANA Sjaals
Markenstraat 28
5045 JV  Tilburg

Na ontvangst van het geretourneerde artikel zal LANA Sjaals, hetgeen je reeds hebt betaald met betrekking tot het teruggestuurde artikel zo spoedig mogelijk – binnen maximaal 14 dagen – restitueren, zonder de verzendkosten.