FOTO’S MAKEN IS EEN VAK APART!

april 2015
Vorig weekend was de eer aan de sjaals en accessoires van LANA; alles mocht op de gevoelige plaat voor de webshop. En dat dit met recht een vak apart is, bleek die dag zonder twijfel!


Na een hartelijk ontvangst bij fotograaf Timo Reisiger en een eerste kop koffie, doken we vervolgens de studio in. Het kost even wat kruim; het instellen van de belichting, de camera, de juiste positie van de torso en niet te vergeten de PC. En daarna gingen we los, met het schieten van de foto’s, toch? Nee, joh! Eerst gaan we testen en kijken of
alles in de juiste positie staat. ‘Oh… oké!’, hield ik me verrast in de plooi. Mijn verwachtingen van die dag voor de duidelijkheid; ‘met een paar uurtjes zijn we wel klaar. Dat kan snel gaan.’ Maar dat verliep dus anders. En na een volle dag vertoeven in de studio reed ik vroeg in de avond met mijn sjaals en accessoires weer richting huis. Tja, ik wilde mooie foto’s…

Bewaren

Bewaren

Bewaren