COMMUNIESJAAL MET UILTJES

Het was even doorwerken, maar de communiesjaal met uiltjes paste perfect!
De ‘finishing touch’ voor haar communie outfit.

In juni deed mijn dochter haar communie en daarvoor hadden we een leuke outfit gevonden. Een crèmekleurige jurk met daarbij een heel lichtblauw jasje voor in de kerk.

Het geheel was mooi, maar miste voor mijn gevoel ‘iets’. Iets wat het geheel op zou halen; een mooi accent. En tja, dan denk ik natuurlijk direct aan een leuke sjaal! Ik had net daarvoor stof gekocht: crèmekleurige stof met daarop uiltjes, in diverse blauwtinten. Zo dat iets zijn? Thuisgekomen hield ik de stof bij de jurk en het jasje. En ja! Het paste perfect bij haar combinatie. En dus was het sjaalidee een feit.

Uilensjaal

Communiesjaal met uiltjes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren